Kako ugotoviti nevidnost v Odnoklassniki - kateri od gostov je prišel

Z razvojem tehnologije družbena omrežja gosteje vstopajo v naše življenje, vse bolj nas vlečejo v virtualni prostor. Mi pa zelo radi visimo po internetu ure in dneve, se pogovarjamo s prijatelji, delimo nekaj informacij. Storitev, ki jih ponujajo razvijalci družbenih omrežij, je čedalje več, danes vam bomo povedali o eni od njih.

Mnogi uporabniki znanega spletnega mesta Odnoklassniki.ru verjetno vedo, da spletno mesto ponuja posebno storitev, ki se imenuje "Nevidno". Storitev je plačana, za različne države pa ima drugačno ceno. Plačate lahko na več načinov - terminal, elektronska denarnica, SMS. S tipko "Omogoči nevidnost" lahko postanete neprepoznavni. Po kliku lahko ugotovite, kako, kje in koliko morate plačati. Storitev je aktivirana 10, 20, 30, 60 ali 90 dni, način lahko omogočite ali onemogočite v nedogled.

Kako prepoznati nevidnost

Najpomembnejše vprašanje, ki skrbi uporabnike, je, kako prepoznati skrivne goste v sošolcih. Ugotovimo, kako vse deluje. Ko se v tem načinu prijavite v račun druge osebe, indikator »Na spletnem mestu« ne utripa pod vašo fotografijo, ne prikazujete se kot »Prijatelji na spletnem mestu« in namesto vaše fotografije lahko uporabniki vidijo standardno sliko. V razdelku »Gosti« se takšna slika po 30 dneh izbriše, vendar lahko izgine, če greš na profil nekoga drugega na običajen način.

Če se torej anonimno in nato še enkrat prijavite, vendar kot redni uporabnik, v kategoriji »Gostje« zaradi izginotja slike in videza vaše fotografije lahko oseba ugane, kdo je med obiskovalci nepriznan, še posebej, če so gostje imeli je malo. Pozorni morate biti tudi na dejstvo, da se je nemogoče prijaviti anonimno na zaprt račun nekoga drugega (razen če s tem profilom seveda niste "prijatelji"). Način tudi skrivnemu gostu ne omogoča obiskovanja računov ljudi, kjer je na Črnem seznamu.

Ali obstaja zanesljiv način, kako ugotoviti, kdo se skriva pod takim statusom? Če ste zaprli račun in vas je kdo anonimno prišel obiskat, potem je to nekdo s seznama vaših "Prijateljev". Če je račun odprt, obiskovalca ni mogoče prepoznati. Izjema je lahko situacija, ko se je oseba v nevidnem načinu znova pojavila v vašem »Gostu«, vendar na običajen način. V tem primeru se namesto standardne slike skrivnega obiskovalca pojavi prava fotografija "Gosta".

Oglejte si video: Home and You Are the Same Thing (April 2020).